За нас

Принтленд отваря врати през ноември 2003 г и вече 12 години предлага висококачесвен предпечат и ситопечат на своите клиенти от вътрешения и международния пазар.

Принтленд разполага с две автоматични машини с марка MHM, които имат висока производителност над 5000 бр. дневно и възможност на печат от 1 до 12 цвята. Печата върху всякакъв текстил и трикотаж като освен стандартен ситопечат предлага и специални ефекти като пенопечат, перли, глитери, фосфорециращи, метaлно фолио, флок и много други. Екипът на Принтленд ползва мастила от водещи европейски производители, които са на водна и пластизолна основа и отговарят на съвременните норми и изисквания. Мастилата изграждат 100% екологичен печат.

В Принтленд ще получите висококачесвена услуга от екип от специалисти, които разполагат с дългогодишен опит в ситопечата и ще реализират перфектно идеята ви от проект до завършен печат. Принтленд работи усърдно и безкомпромисно за интересите на своите клиенти като предлага коректно отношение и работа в срок.